Plattegronden

Plattegronden

Plattegronden en Visualisaties/Artist Impressions

Een belangrijk aspect dat vaak wordt vergeten als je een woning verkoopt, is om een plattegrond hiervan te hebben. Als er geen plattegronden van de woning beschikbaar zijn, dan kunnen deze worden gemaakt. Foto’s zeggen meer over de sfeer, maar een plattegrond laat de daadwerkelijke afmetingen zien. Vooral belangrijk bij huizen met veel hoeken en bijvoorbeeld erkers of andere uitbouwen. Deze zijn op foto’s minder goed zichtbaar, maar foto’s én plattegronden samen geven het totaalbeeld van de woning. Soms geeft een plattegrond een beter inzicht zodat de koper zelf de indeling kan bepalen.

Plattegronden – in zowel 2D als 3D – zijn in de juiste digitale bestanden aan te leveren.

Wil je nu verbouwen en weet je niet hoe het er uit zal komen te zien, maakt Style-N samen met jou een visualisatie. Meedenken wat er allemaal kan en wat de beste indeling kan zijn en dan samen een mooi eindresultaat maken voor de volgende stap…… verbouwen!
Na een afspraak in de woning om live samen te gaan sparren wat de behoeften zijn, zal Style-N dit uit gaan werken. De foto’s kunnen worden toegestuurd of via een online meeting alles in 3D laten zien. Je bent goed voorbereid voor een aannemer wat jullie wensen zijn.
Style-N heeft connecties met een aannemer die dit kan realiseren.