Referenties

Referenties

Altijd superleuk als opdrachtgevers tevreden zijn over onze diensten en dat delen wij dan ook graag. Van stylingadvies, stylingadvies inclusief rapport, het maken van een woningpresentatie tot het fotograferen van locaties tot het maken van visualisaties voor een nieuwe indeling van een ruimte.

“Top styliste en fotograaf! Hebben mij beide zo goed geholpen. Zijn echt mensen die er verstand van hebben en met je meedenken voor het mooiste resultaat. Kan het iedereen aanbevelen!!”

Dominique – Vastgoedstyling + fotografie

“Wat mooi! Zo zie je hoe je je woning leuk kunt inrichten en dat zegt veel meer op de foto’s”

”Natascha heeft ons geweldig advies gegeven waarmee we ons huis konden inrichten om goede foto’s te maken voor de verkoop.”

JOEY – VASTGOEDSTYLING

Deze fantastische villa gestyld en gefotografeerd.
“Ik vind het super mooi en vind het ook leuk om te zien dat als je het anders inricht, de woning een hele andere uitstraling krijgt.”

Jan – restyling + fotografie

Bij deze woning hebben we het gehele interieur opnieuw ingericht omdat bijna alle meubels al weg waren. Reactie was:
“Wij waren zo benieuwd en zijn net in ons huis geweest. Fantastisch ziet het eruit! Natascha heeft heel goed werk verricht. Elke ruimte is mooi gestyld en nu willen we ook een ronde tafel!” 🙂

Jan en nancy – restyling + Fotografie

“Onze ogen zijn geopend met verkoopstyling! Wij zijn veel te snel begonnen dat de makelaar snel foto’s moest maken van ons huis wat in de verkoop ging. We zien nu ECHT verschillen op de foto’s. We hebben een hele fijne dag met jullie gehad, vooral de chemie met jou en de fotograaf. Jullie hadden er ook lol in, mooi om te zien. We spreken er nog over met vrienden en zullen jullie zeker aanbevelen”

Wim en wilma – vastgoedstyling en fotografie

Ik heb Natascha ervaren als een professioneel, open en eerlijk persoon. Ze legt goed uit hoe je je huis aantrekkelijk presenteert bij verkoop. We hebben veel gehad aan haar tips en we zijn erg blij met de fotoresultaten.

Willeke – vastgoedstyling

“We hebben zeer zeker wat aan de verkoopstyling gehad via de makelaar. Goed to the point en praktisch ingericht.”

Wouter – vastgoedstyling

“Door de goede tips en ideeën van Natascha zijn de ruimtes heel anders geworden. Heel creativiteit, hoe je met weinig het zo anders kunt maken”

Jane – Vastgoedstyling

“Wij hebben veel gehad aan het advies van Natascha. Met de tips die ze geeft worden de foto’s nog mooier. Een vastgoedstyliste is echt een toevoeging aan het verkoopproces!”

Yvonne en martijn – Vastgoedstyling

“Ons huis is verkocht! Dank je wel voor de goede adviezen en het prettig contact.
Sowieso heb jij mij wel anders laten kijken naar de inrichting van mijn huis. Jouw blik op een huis in de verkoop fase heeft absoluut meerwaarde. Dit heb ik de makelaar ook aangegeven.”

Jurgen – vastgoedstyling

“Jij hebt door jouw styling en advies voor nóg meer sfeer en gezelligheid gezorgd in ons huis. Wij zijn nu écht klaar voor de verkoop! Bedankt voor je klantgerichte advies, korte lijntjes en voor de gezellige styling!”

Bo en laurens – vastgoedstyling

“Wij wilden onze zolder gaan verbouwen en hadden wel wat eisen. Daarom Natascha gevraagd of zij wilde meedenken. Daarna heeft zij visualisaties gemaakt en we waren enthousiast. Je kan meteen zien hoe het eruit komt te zien. Super leuk!”

Roel en joyce – visualisatie

“Natascha is bij ons geweest voor een Styling van onze woonkamer. Het is voor mij heel verrassend geweest.  We zijn begonnen om kleine (persoonlijke) objecten weg te  zetten, de grote salontafel naar de gang en dan komt ze met haar trukendoos, ze had andere kussentjes en een klein tafeltje. Voila en je huiskamer oogt zo anders. Ze heeft er een geheel andere kijk op en ik ben zeer tevreden met het resultaat.”

Helma – Styling & fotografie

Voor de verkoop van onze woning heb ik Natascha gebeld. Als een malle hebben we op hele korte termijn ons huis fotografie en verkoopklaar gemaakt met de tips van Style N zodat Natascha haar gang kon gaan. In 2 uurtjes was de volledige woning en tuin vast gelegd. Super blij met het resultaat, nu vanaf zaterdag ons huis officieel in de verkoop!

Yvonne – styling & fotografie

Met haar camera en een frisse blik ging Natascha door onze eventruimtes. Het resultaat? Prachtige foto’s en inspiratie hoe wij onze ruimtes ook op een andere manier kunnen laten zien. Het creëren van de juiste WAUW-factor, dat is de kracht van Natascha!

marlinda – styling & fotografie

“Dankzij de tips en trics van Natascha, zag ons huis er strak en uitnodigend uit op de foto’s voor de verkoop van ons huis. En het was zo verkocht!” 

marielle – styling & fotografie

“Dank je wel, Natascha voor de styling in mijn appartement. Door jouw enthousiasme en oog voor detail, heb je mij laten zien hoe ik meer ruimte en balans krijg in mijn woonkamer. Ik ben er echt super blij mee! “

marie-jose – styling & fotografie

” Spelen met lichtinval en sfeer, rust en ruimte brengen in je huis, dat is wat Natascha als geen ander heel goed kan laten zien in haar professionele foto’s. Een lust voor het oog”

VASTGOEDSTYLING

“Ik ben super blij met de prachtige foto’s die je van onze woning hebt gemaakt. En altijd gezellig om een gezellige en spontane dame zoals jij over de vloer te krijgen. Dank je wel!” 

nancy – fotografie

“De foto’s die Natascha gemaakt heeft van onze woning geven een mooi en reëel beeld. What you see is what you het”

heleen – styling & fotografie

“Dankzij de eenvoudige en doeltreffende aanwijzigingen van Natascha, schitterde onze woning op Funda en was zo verkocht. Achteraf kregen wij van kijkers complimentjes over ruimtelijke inrichting. Dankjewel Natascha” 

paul en anneke – stylingadvies

“Beste Natascha , hartelijk dank voor je styling advies. Ik heb er heel erg veel aan gehad en dankzij deze adviezen zien de opnames voor de presentatie van mijn huis er heel professioneel uit.  Ik ben heel blij dat ik jouw advies overgenomen heb. Nogmaals heel erg bedankt.”

irena – stylingadvies