Referenties

Referenties

Altijd superleuk als opdrachtgevers tevreden zijn over onze diensten en dat delen wij dan ook graag. Van stylingadvies, stylingadvies inclusief rapport, het maken van een woningpresentatie tot het fotograferen van locaties tot het maken van visualisaties voor een nieuwe indeling van een ruimte.

“Wij wilden onze zolder gaan verbouwen en hadden wel wat eisen. Daarom Natascha gevraagd of zij wilde meedenken. Daarna heeft zij visualisaties gemaakt en we waren enthousiast. Je kan meteen zien hoe het eruit komt te zien. Super leuk!”

Roel en joyce – visualisatie

Natascha is bij ons geweest voor een Styling van onze woonkamer. Het is voor mij heel verrassend geweest.  We zijn begonnen om kleine (persoonlijke) objecten weg te  zetten, de grote salontafel naar de gang en dan komt ze met haar trukendoos, ze had andere kussentjes en een klein tafeltje. Voila en je huiskamer oogt zo anders. Ze heeft er een geheel andere kijk op en ik ben zeer te vreden met het resultaat.

Helma – Styling & fotografie-

Voor de verkoop van onze woning heb ik Natascha gebeld. Als een malle hebben we op hele korte termijn ons huis fotografie en verkoopklaar gemaakt met de tips van Style N zodat Natascha haar gang kon gaan. In 2 uurtjes was de volledige woning en tuin vast gelegd. Super blij met het resultaat, nu vanaf zaterdag ons huis officieel in de verkoop!

Yvonne – styling & fotografie

Met haar camera en een frisse blik ging Natascha door onze eventruimtes. Het resultaat? Prachtige foto’s en inspiratie hoe wij onze ruimtes ook op een andere manier kunnen laten zien. Het creëren van de juiste WAUW-factor, dat is de kracht van Natascha!

marlinda – styling & fotografie

“Dank je wel, Natascha voor de styling in mijn appartement. Door jouw enthousiasme en oog voor detail, heb je mij laten zien hoe ik meer ruimte en balans krijg in mijn woonkamer. Ik ben er echt super blij mee! “

marie-jose – styling & fotografie

” Spelen met lichtinval en sfeer, rust en ruimte brengen in je huis, dat is wat Natascha als geen ander heel goed kan laten zien in haar professionele foto’s. Een lust voor het oog”

fotografie

“De foto’s die Natascha gemaakt heeft van onze woning geven een mooi en reëel beeld. What you see is what you het”

heleen – styling & fotografie

“Dankzij de tips en trics van Natascha, zag ons huis er strak en uitnodigend uit op de foto’s voor de verkoop van ons huis. En het was zo verkocht!” 

marielle – styling & fotografie

“Dankzij de eenvoudige en doeltreffende aanwijzigingen van Natascha, schitterde onze woning op Funda en was zo verkocht. Achteraf kregen wij van kijkers complimentjes over ruimtelijke inrichting. Dankjewel Natascha” 

paul en anneke – stylingadvies

“Beste Natascha , hartelijk dank voor je styling advies. Ik heb er heel erg veel aan gehad en dankzij deze adviezen zien de opnames voor de presentatie van mijn huis er heel professioneel uit.  Ik ben heel blij dat ik jouw advies overgenomen heb. Nogmaals heel erg bedankt.”

irena – stylingadvies

“Ik ben super blij met de prachtige foto’s die je van onze woning hebt gemaakt. En altijd gezellig om een gezellige en spontane dame zoals jij over de vloer te krijgen. Dank je wel!” 

nancy – fotografie