Partners

Partners

Style-N Vastgoedstyling en fotografie werkt met een aantal diverse partners samen.

Zie hieronder de partners die wij aanbevelen omdat we hier goede ervaringen mee hebben en een prettige samenwerking tot stand is gekomen. Zeker met betrekking tot een fijn en goed contact, prettige en professionele mensen, goede producten en diensten en gastvrijheid, waar Style-N ook voor staat.

Style-N werkt samen met TVO Makelaardij van Thea Vorstenbosch te Tilburg. Alle huizen die via TVO te koop worden aangeboden, worden standaard voorzien van vastgoedstylingtips, voor het beste resultaat voor de woningpresentatie. Ook kan Style-N TVO inschakelen als jij jouw huis wil verkopen. Neem hier contact op.

Wij zijn gek op nieuwe uitdagingen, producten en concepten. Op de laatste wants & needs spelen wij graag in. Neem bij voorbeeld de High Quality gecertificeerde design mondkapjes, luxe desinfectie zuilen met custom made visuals, advies en realisatie van covid proof routebegeleiding en bijbehorende producten. In de akoestiek voegen wij ACOUSTIC_LASER_ART en AKU_Wood panelen toe, enfin take a view via onderstaande button!

Style-N heeft een samenwerking met Heleen! Personal Organizer. Wat komt er veel bij kijken als je gaat verhuizen. Wat neem ik mee en wat kan weg. Heleen is als DE stap tussen denken en doen en kan veel stress wegnemen. Zij is een waardevolle aanvulling tijdens de voorbereiding van uw verhuizing en dus een super fijne partner voor Style-N!

Style-N heeft een samenwerking met Expobull uit Vught voor alle nieuwe vloeren. Met een code via Style-N, kunt u gebruik maken van speciale prijzen. Style-N bemiddelt hiermee graag voor alle opdrachtgevers. Neem hier contact op.

Style-N heeft een samenwerking met K. Korthout Verbouw en Timmerwerken uit Waalwijk voor al uw verbouwingen. Met een code via Style-N, kunt u gebruik maken van speciale prijzen. Style-N bemiddelt graag voor alle opdrachtgevers. Neem hier contact op.

Style-N wordt gevraagd door Makelaar Idee om vastgoedstylingtips te geven aan hun opdrachtgevers bij de verkoop van de woning. Met deze tips zal uw woning zeer zeker beter gepresenteerd worden en goed gefotografeerd op Funda staan.